Thursday, January 22, 2015

WhatsApp

Assalamualaikum and hey

Whatsapp. LOL kau whatsapp. buat gelabah aku je

2 days before exam - 20/1/15

End of Mock Practical and head home. Forgot the keys so lepak la depan pintu rumah smbil scroll Play Store carik game best. Then bukak My Apps, smpai kat Whatsapp, I have this thought of, "This is my tab, Ihave Whatspp in my phone so I dont want things to mess up so I just have to uninstall it." padahal tu la phone dan bukan tab -.- Lepas dh tekan uninstal baru sedar T.T 

Malam 19/1/15

Dengan yakinnya dan penuh perasaaan, aku maasukkan no Egypt dan selesai kan segala proses login. Bila bukak group semua hilang. PERGH. Cant exams be the only thing that gives me stress? Bengan sgt sgt sgt. Cant think well I guess, so I blame peneraju Whatsapp sebab tak boleh retrieve my past conversation. hmph

Lepas tu mengadu la kat Amira Amalina, lepas dh merepek segala bagai. tanya Mira, "Mira, no whatsapp aku yg lama no egypt kan?" pastu Mira cakap, "Whatsapp kau no Malaysia la Intannnnnnnnnnnn" eh EH EH EH EHHHHH LOL sgt INTAN KAMILIA AMANIENA. 

Lepas tu pkai la no Malaysia A ni. Masukkan la kat tab. Signal ada tapi "EMERGENCY CALLS ONLY" -.-' how la. so I ended up ignoring my whatsapp problem till the end of Practical Exam.

'Rugi fikir baik blaja' tha't what I thought.

Today - 22/1/2015

I MUST SETTLE THIS ASAP. Whatsapp must be working. MUST! eleh, padahal boleh je hidup tanpa whatsapp and lebih tenang sbenarnya tapi sebab kerja banyak melalui situ and my umi and my abii <3  so I decided tu make a new whatsapp using the previous Egypt no. Lepas bukak and mintak tlg org2 tertentu utk masukkan balik dlm group yg bertimbun banyaknya, so bukak la salah satu group tu and tgk whatsapp lama punya no. eh EH EH EH EHHHHH *yeah, lately I frequently have this impression of I've just realize smthing that I should have loooooong ago* 

YA ALLAH! Rupa2nya whatsapp tu pakai no Malaysia B ------.------ LOL intan LOL, tu pon boleh tak prasan. 

so that concludes everything, I guess.

To housemates, sory la gelabah tak tentu arah, merepek sana sini. 
To whatsapp, sorry blame kau masa yg try pakai no Egypt tu.
To bella and azri, sory aku kelirukan korang sebab aku suruh masukkan pastu takyah masukkan plak. hehe
To Intan Kamilia Amaniena binti Ahmad, please be careful next time.

"Life is all about making choices. Always do your best to make the right ones, and always do your best to learn from the wrong ones" - QOUTES